Στην υγειά σου αγάπη μου : μυθιστόρημα - Παπαϊωάννου, Παναγιώτης, 1955- (Δωδώνη, 2000)
Η εξιστόρηση της ζωής μιας γυναίκας και η προσπάθεια της προς την ολοκλήρωση. Πορεία από το τίποτα στο μηδέν. Ο δρόμος προς την ολοκλήρωση περνά μέσα από την ελευθερία. Το μοιραίο λάθος, η σύγχυση της ελευθερίας με την εξάρτηση.