Πώς να ολοκληρώνετε τις δουλειές σας : η τέχνη της παραγωγικότητας χωρίς στρές - Allen, David, 1945- (Κλειδάριθμος, 2006)
Ανακαλύψτε τις πανίσχυρες μεθόδους του David Alle και αυξήστε σε τεράστιο βαθμό την προσωπική σας οργάνωση, την αποτελεσματικότητά σας και τα δημιουργικά σας αποτελέσματα, στη δουλειά και στη ζωή.