Ηλεκτρονικές κατασκευές. - Ρήγας, Δημήτριος (Τζιόλα, 1996)
220 Ηλεκτρονικές Κατασκευές, Οδηγό Κατασκευής Τυπωμένων Κυκλωμάτων, Κύκλωμα Ελέγχου Μπαταρίας Αυτοκινήτου, Συστήματα Ασφαλείας Αυτοκινήτων, Στροφόμετρα, Διατάξεις Ενισχυτών, Ανιχνευτές Πυρκαγιάς, Ανιχνευτές Μετάλλων, Τροφοδοτικά, Αυτοματισμούς, Κυκλώματα Ήχου, Φορτιστής Μπαταριών, Σταθεροποιητές Τάσης, Κυκλώματα Φωτορυθμικών, Πομπούς FM/AM, Γεννήτριες, Φωτοδιακόπτες, Ενισχυτές Stereo, Βαττόμετρο, Μίκτες, Ανιχνευτής Ψεύδους, Ξυλόφωνο, Ρυθμιστές Ισχύος, Συστήματα Συναγερμού, Διάταξη Ενδοεπικοινωνίας, Ηλεκτρονικοί Θερμοστάτες, κλπ.