Αναζητώντας τον Τζακ - Bateman, Colin (Νέοι Συγγραφείς, 1996)
Ο Νταν Στάρκι, νεαρός δημοσιογράφος στο Μπέλφαστ,μοιράζεται με την γυναίκα του την Πατρίστα μιαν ακόρεστηη δίψα για την ζωή και τα πάρτι. Κι ύστερα ο Νταν γνωρρίζει τη Μάργκαρετ, μια πανέμορφη φοιτήτρια, και η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχό του. Η Μάργκαρετ δολοφονείται, πράγμα που τον πανικοβάλλει. Έφταιγε η σχέση της με τον Νταν; Ή το ότι εμφανιζόταν ως κάποια τελείως διαφορετική απ αυτό που ήταν στην πραγματικότητα; Και ποιος τη σκότωσε; Το έκανε ο ΙΡΑ; Κάποια εεξτρεμιστική οργάνωση; Κάποιος ζηλιάρης εραστής; Ονταν δεν αργεί να γίνει και οίδιος ο επόμενος στόχος. Διαβάσττε με κομμένη την ανάσα για τις πικάντικες περιπέτειες του και τον αγώνα που κάνει για να λύσει το μυστήριο και να σώσει το γάμο του.