Ένα μοναχικό ποδήλατο στο Χάμερσμιθ : διηγήματα - Χωρεάνθη, Ελένη, 1936- (Έλληνες πεζογράφοι, 2003)
Περιέχονται τα διηγήματα: - Αιτιώδεις σχέσεις - Πρόβλημα χώρου - Η μεταλαβιά - Ένας μεγάλος έρωτας - Η Αριέτα - Η τύχη της Αγγέλως - Η π'τάνα - Ο καλόγερος - Ο κουμπάρος της κουμπάρας - Η θεια η Μοσχούλα - Η απαγωγή - Ο Στέλιος - Ο καημός της Ευανθίας - Οι γάμοι της Ευρυδίκης - Μην υπάρχων παραλήπτης - Ιστορία χωρίς τέλος - Ένα μοναχικό ποδήλατο στο Χάμερσμιθ