Δεδομένα πιο δυνατού, ισορροπίες, δημιουργία - Δάρας, Παναγιώτης (Δωδώνη, 2000)
Μια φιλοσοφική θεωρία αφιερωμένη στα παιδιά και τους νέους που έγραψε ο υπάλληλος της Τράπεζας Πίστεως, Δαρας Παναγιώτης.