Βιομηχανικοί αυτοματισμοί κινητήρων - Mclntyre, Robert L. (Α. Τζιόλας, 1993)
To βιβλίο αυτό είναι 4η Αμερικάνικη Έκδοση και αποτελεί μια εισαγωγή στους Ηλεκτρικούς Κινητήρες και τους Ελεγκτές τους. Περιέχει: Βιομηχανικούς Αυτοματισμούς, Επισκόπηση των κινητήρων, Έλεγχος Εκκίνησης Κινητήρων, Στοιχεία Ελέγχου, Βηματικοί Κινητήρες, Οδηγήτριες Συσκευές, Διαγράμματα Κυκλωμάτων Ελέγχου, Ανάπτυξη Κυκλωμάτων Ελέγχου, Συντήρηση του Εξοπλισμού Ελέγχου, Επίλυση Προβλημάτων σε Κυκλώματα Ελέγχου, Κέντρα Ελέγχου Δράσης, Συστήματα Ελέγχου Κινητήρων Στερεάς Κατάστασης, Βασικές Εννοιές των Συστημάτων Στατικού και Λογικού Ελέγχου, Λογικός Ελεγχος σε Συστήματα Στερεάς Κατάστασης Νέας Γενιάς, Προγραματιζόμενοι Ελεγκτές, Μικροεπεξεργαστές και Προγραμματιζόμενη Λογική Ελέγχου Κίνησης, Βιομηχανικές Προοπτικές.