Μελετήματα γιά τόν Χαλεπά και την εποχή του - Φιλιππότης, Στρατής Γ. (Χθές σήμερα αύριο, 2006)
Το παρόν βιβλίο περιέχει μελετήματα για τον Χαλεπά γραμμένα από διακεκριμένους λόγιους και ομότεχνους της εποχής του. Και η έκδοση αυτή, όπως και οι άλλες, κοσμείται από φωτογραφίες, όχι όμως έργων του, αλλά από την ιδιωτική και δημόσια ζωή του.