Τουριστικός οδηγός νομού Γρεβενών (Αναπτυξιακή Νομού Γρεβενών, 2002)
Λεπτομερής έγχρωμος τουριστικός οδηγός για το Νομό Γρεβενών. Συλλογικό έργο, ιστορία και τοπογραφία του νομού, χωρογραφία, προτεινόμενες διαδρομές με χάρτες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.