Ισογλυκαιμική διατροφή : η επανάσταση στο φυσικό αδυνάτισμα χωρίς δίαιτα και μέτρηση θερμίδων - Lindberg-Χατζηπαναγιώτου, Φαίδων (Υγεία και ευεξία, 2001)
ΙΣΟΓΛΥΚΑΙΜΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΗ ΘΕΡΜΙΔΩΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Ο διεθνώς αναγνωρισμένος παθολόγος-διαβητολόγος Φαίδων Lindberg-Χατζηπαναγιώτου παρουσιάζει την Ισογλυκαιμική Διατροφή, την επανάσταση στο φυσικό αδυνάτισμα. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΘΕΡΜΙΔΩΝ. Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΙΣΟΓΛΥΚΑΙΜΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ Μαθαίνετε να επιλέγετε και να συνδυάζετε σωστά αρκετή ποσότητα πρωτεϊνούχων τροφών με αργά αφομοιώσιμους υδατάνθρακες (με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη/φορτίο), υγιεινά λιπαρά και φυτικές ίνες, ώστε ο μεταβολισμός σας να λειτουργεί φυσιολογικά και να κάνετε καλύτερες καύσεις. Παράλληλα, μειώνετε τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη και καρδιαγγειακών νόσων. Το βιβλίο περιέχει επίσης μενού τεσσάρων εβδομάδων και πάνω από 40 λαχταριστές συνταγές βασισμένες στη μεσογειακή κουζίνα, που θα σας πείσουν να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες, να απολαύσετε καλύτερη υγεία και να διατηρήσετε ένα φυσιολογικό σωματικό βάρος για όλη σας τη ζωή.