Τα χάρτινα αστεράκια : και άλλα μικρά διηγήματα - Λαμπρινίδης, Αντώνης (Παιδική λογοτεχνία, 2005)
Τρυφερά διηγήματα από τη ζωή του παιδιού, που έχουν για στόχο τους την αισθητική καλλιέργεια και την πνευματική ανάταση. Γραμμένα από έναν καταξιωμένο εκπαιδευτικό και βραβευμένο συγγραφέα, αγγίζουν την ευαισθησία του παιδιού, το κάνουν να στοχάζεται και να ονειρεύεται έναν κόσμο καλύτερο. Μια πολύ προσεγμένη έκδοση με πλούσια εικονογράφηση, σε τετραχρωμία, από την εκλεκτή ζωγράφο Ράνια Καπελιάρη, που θα χαρούν και θ αγαπήσουν τα παιδιά.