Χαρτιά και ζάρια σε φόντο κόκκινο - Ρουβολής, Βασίλης Π., 1957- (Ελληνικό θέατρο, 1998)
Έργο χαρακτήρων το "Χαρτιά και ζάρια σε φόντο κόκκινο" καταγράφει με το λόγο που αυτοί εκφέρουν την απλοϊκότητα της τελματωμένης καθημερινότητάς τους. Αλλά και έργο καταστάσεων, μέσα από τις οποίες τα καθημερινά και εντελώς προβλέψιμα γεγονότα ανατρέπονται απρόσμενα από ανεπιθύμητους και ενίοτε απρόσκλητους επισκέπτες.