Βίος του Ιησού - Renan, Ernest, 1823-1892 (Δωδώνη, 2003)
Το βιβλίο μεταφράζεται και δημοσιεύεται για πρώτη φορά στα ελληνικά. Αποτελεί μέρος των "Πηγών του Χριστιανισμού", σειράς έργων, στα οποία ο γάλλος ιστορικός, γλωσσολόγος και φιλόσοφος μελετά την προέλευση του πρώτου Χριστιανισμού, θεωρείται ως ένα των κεφαλαιωδέστερων έργων του Ρενάν.