Βιβλίον καθημερινής κινήσεως αναγνωστηρίου από 11ης Ιουνίου 1923 μέχρι 6ης Φεβρουαρίου 1924 ([χ.ό.], 1923)
Βιβλίο καθημερινής κίνησης του αναγνωστηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης των ετών 1923-1924