Στην Κοζάνη - Δραγούμη, Ιουλία Δ., 1858-1937 (Άνω Κάτω Τελεία, 2008)
Επανέκδοση, με προσθήκη ιστορικών καρτών και φωτογραφιών, του ιστορικού διηγήματος της Ιουλίας Δραγούμη με τίτλο "Στην Κοζάνη" (πρώτη έκδοση 1920). Στο διήγημα διαδραματίζεται η απελευθέρωση της Κοζάνης μέσα από τα μάτια του Μάρκου, ενός δεκατετράχρονου παιδιού και του παππού του, του Ρήγα, ηλικιωμένου γιατρού ο οποίος είχε μία και μόνη επιθυμία: να αποθάνει στην ελεύθερη Κοζάνη.