Μ' αεροπλάνα και βαπόρια : δέκα μικρά κεφάλαια κι ένα μεγάλο εμπνευσμένα από τον Διονύση Σαββόπουλο - Σπέγγος, Μιχάλης, 1963- (Μικρός Ιανός, 2005)
Δέκα μικρά κείμενα κι ένα μεγάλο εμπνευσμένα από το Διονύση Σαββόπουλο και τη «Σούμα» του.