Canyoning στα φαράγια της Κρήτης - Μπρομοιράκης, Γιάννης (Road, 2007)
Με νερό ή χωρίς, τα φαράγγια της Κρήτης έχουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς είναι άγρια και συγχρόνως πανέμορφα, το δε canyoning αποτελεί έναν ιδανικό τρόπο για να γνωρίσει κανείς τοπία ανέπαφα όσο και μαγευτικά. Avec ou sans d'eau, les gorges ont un charactere particulier, sauvage, sublime et magnifique. Le canyoning donc constitue un sport ideal pour mieux connaitre ces espaces intacts et tellement charmants! Con agua on sin ella, son de espectacular belleza agreste, y el canyoning es la forma ideal de conocer sus espacios magicos e intactos. Mit Wasser oder ohne, haben die Schluchten einen besonderen Charakter: sie sind wild und zugleich von herausragender Schonheit. Canyoning ist der Schlussel zum Erleben einer unberuhrten Landschaft mit ganz eigenem Zauber. Lasse With or without water, the gorges of Crete have a particular character, as they are wild and at the same time breathtakingly beautiful. Canyoning is an ideal way to get to experience these unspoilt and enchanting places.