Ο χορός των επτά πέπλων - Robbins, Tom, 1936- (Aquarius, 1991)
Ένας Αραβας κι ένας Εβραίος ανοίγουν μαζί εστιατόριο απέναντι από το κτίριο του Ο.Η.Ε. ... Ίσως να μοιάζει με ξεκίνημα ανέκδοτου, στην πραγματικότητα όμως είναι ο άξονας γύρω από τον οποίο περιστρέφεται το μυθιστόρημα του Τομ Ρόμπινς, ένα τολμηρό, αστείο και ανησυχητικά προκλητικό βιβλίο.