Πώς να χάσετε βάρος και να βελτιώσετε την υγεία σας : οργανώστε το προσωπικό σας πρόγραμμα αδυνατίσματος με βάση τα δικά σας κρυφά αίτια - Langer, Stephen E. (Διόπτρα, 1989)
Οργανώστε το προσωπικό σας πρόγραμμα αδυνατίσματος με βάση τα δικά σας κρυφά αίτια, για να χάσετε τα περιττά σας κιλά, σίγουρα, μόνιμα και ακίνδυνα!