Ο Άλφρεντ Χίτσκοκ και οι τρεις ντετέκτιβ στο μυστήριο του κρανίου που μιλούσε - Arthur, Robert, 1909-1969 (Παγκόσμια νεανική βιβλιοθήκη, 1991)
Τι κρύβει το παλιό μπαούλο; Γιατί εμφανίζεται τόσο πρόθυμος να το αγοράσει αυτός ο επίμονος αγοραστής; Είναι δυνατόν να μιλάει ένα κρανίο; Τελικά, η διαλεύκανση ενός ακόμη μυστηρίου ανεβάζει τους Τρεις Ντετέκτιβ στην εκτίμηση όλων και η Εταιρεία Ερευνών τους αρχίζει να αποκτά φήμη.