Ο Άλφρεντ Χίτσκοκ και οι τρεις ντετέκτιβ στο μυστήριο του τραυλού παπαγάλου - Arthur, Robert, 1909-1969 (Παγκόσμια νεανική βιβλιοθήκη, 1990)
Ποιος ήταν άραγε ο μυστηριώδης ξένος που τριγυρνούσε και έκλεβε παπαγάλους; Χρησιμοποιώντας την "Αλυσίδα από Αυτί σε Αυτί", ο Τζούπιτερ και οι δύο του φίλοι αρχίζουν ένα αλλόκοτο, ριψοκίνδυνο κυνήγι που, τελικά, μέσα από γρίφους, παγίδες και απαγωγές, τους οδηγεί στη "λιθιά πέρα απ'' τα οστά", σ'' έναν καταπληκτικό θησαυρό και σε μια θανάσιμη απειλή... Διαβάστε και τα άλλα βιβλία με τα μυστήρια που διαλευκαίνουν οι Τρεις Ντετέκτιβ.