Ταξίδια στις χώρες του κόσμου - Casalis, Anna (Παιδική εγκυκλοπαίδεια Στρατίκη, 1993)
Το βιβλίο "Ταξίδια στις χώρες του κόσμου" είναι μία εγκυκλοπαίδεια για τους μαθητές του Δημοτικού που βασίζεται στην πλούσια και φανταστική εικονογράφηση και στη μοντέρνα παιδαγωγική διδασκαλία. Κείμενο απλό, κατανοητό, ευχάριστο. Κάθε τόμος περιέχει από μία έως δύο μεγάλες πτυσόμενες αφίσες, φαντασμαγορικούς πίνακες ζωγραφικής.