Μιλάμε για το μωβ - Γιαννίκου, Κατερίνα (Μιλάμε για τα χρώματα, 1998)
Χάρη στη σειρά βιβλίων ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ... ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ τα παιδιά μαθαίνουν να ξεχωρίζουν τα χρώματα με τον πιο χαρούμενο, απλό και μελωδικό τρόπο! Οι πολύχρωμες εικόνες, τα ποιηματάκια και το απίθανο CD με τα παιδικά τραγούδια της σειράς διασκεδάζουν και, ταυτόχρονα, διδάσκουν τους μικρούς μας φίλους.