Μιλάμε για το άσπρο και το μαύρο - Γιαννίκου, Κατερίνα (Μιλάμε για τα χρώματα, 1998)
Χάρη σ αυτή τη σειρά βιβλίων, τα παιδιά μαθαίνουν να ξεχωρίζουν τα χρώματα με τον πιο χαρούμενο, απλό και μελωδικό τρόπο! Οι πολύχρωμες εικόνες και τα ποιηματάκια διασκεδάζουν και, ταυτόχρονα, διδάσκουν τους μικρούς μας φίλους.