Ο Μπάρνυ και το αερόστατο - Bernthal, Mark S. (Barney, 2000)
Το πιο γλυκό δεινοσαυράκι του κόσμου και η παρέα του έρχονται για να ψυχαγωγήσουν και να διασκεδάσουν. Παρέα με τον Μπάρνυ, τα παιδιά μαθαίνουν με απλά λόγια ένα σωρό πράγματα για τα αεροπλάνα, τα τρένα, τα καράβια και τα φορτηγά, ενώσε άλλα βιβλίατου ο Μπάρνυ μας δείχνει την άξια των καλών τρόπων και μας μαθαίνει να είμαστε ευγενικοί.