Ο κύριος αστείος - Hargreaves, Roger (Μικροί κύριοι, μικρές κυρίες, 1997)
Με τα βιβλιαράκια της σειράς ΜΙΚΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ και ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ τα παιδιά ζουν χαρούμενες και συναρπαστικές στιγμές. Οι τρελές περιπέτειες των Μικρών Κυριών διασκεδάζουν τους μικρούς αναγνώστες και τους ψυχαγωγούν με τις έξυπνες και πρωτότυπες ιστορίες τους!