Ο κύριος κατσούφης - Hargreaves, Roger (Μικροί κύριοι, μικρές κυρίες, 1997)
Ήταν ένα όμορφο, καλοκαιρινό απόγευμα. Ο κύριος Κατσούφης βρισκόταν στο σπίτι του. Κάθισε λοιπόν στην πολυθρόνα του, πήρε στα χέρια του ένα βιβλίο... και... ξέρετε τι έκανε; [...]