Είμαι αρκετά έξυπνος : οικοδομώντας τη νοημοσύνη, την προσωπικότητα και τις ανθρώπινες σχέσεις - Jacquard, Albert (Κάτοπτρο, 1999)
Οικοδομώντας τη νοημοσύνη, την προσωπικότητα και τις ανθρώπινες σχέσεις.