Το μελόδεντρο - Gaines, Isabel (Διάβασε παρέα με το Γουίνι, 2000)
Ο Γουίνι, το πιο διάσημο αρκουδάκι του κόσμου, βοηθάει τα παιδιά να μάθουν να διαβάζουν. Οι απλές, τρυφερές αλλά και διδακτικές ιστορίες του κάνουν το διάβασμα διασκέδαση και βοηθάνε το μικρό αναγνώστη να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Η ανάγνωση παρέα με τον Γουίνι το Αρκουδάκι γίνεται ένα απολαυστικό παιχνίδι.