Σώστε το παιδί σας από την παχυσαρκία : 7 βήματα για να μεγαλώσετε υγιή παιδιά σ' έναν ανθυγιεινό κόσμο - Alleman, Gayle Povis (Μοντέρνοι Καιροί, 2003)
Επτά απλά στάδια που θα σας επιτρέψουν να θωρακίσετε τα παιδιά σας απέναντι στη νέα παιδική ασθένεια της εποχής μας, την παχυσαρκία. Το βιβλίο της αναγνωρισμένης διεθνώς αμερικανίδας διαιτολόγου, επισημαίνει τους κινδύνους και τις παγίδες που κρύβει ο σύγχρονος τρόπος διατροφής για τα παιδιά, ενώ παράλληλα, προσφέρει χρήσιμες συμβουλές σωστής διατροφής.