Η αδερφή μου η Κλάρα και η ουρά του λιονταριού - Inkiow, Dimiter (Βιβλία για παιδιά και για νέους : Η αδερφή μου η Κλάρα, 2005)
Ξέρεις ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνεις ίνδαλμα του σχολείου; Η αδερφή η κλάρα κι εγώ ξέρουμε. Έτσι τουλάχιστον νομίζαμε. Αλλά τα πράγματα ήρθαν λιγάκι διαφορετικά...