Τα γλυκοπαραμύθια - Κάντζολα-Σαμπατάκου, Βεατρίκη (Μικροί αναγνώστες, 2006)
Σας αρέσουν οι σοκολάτες, οι τούρτες, τα παγωτά και κάθε λογής γλυκάκια, αλλά τα αποφεύγεται για να μη χαλάσουν τα δοντάκια σας; Ε τότε μια είναι η λύση: τα γλυκοπαραμύθια! Γιατί; Για τετρακόσιους πενήντα εννέα λόγους!