Ο μικρός κυνηγός - Inkiow, Dimiter (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Συλλογή σπουργιτάκια, 1994)
Οι μικροί φίλοι του Ινκιόφ θα απολαύσουν τις διασκεδαστικές ιστορίες του βιβλίου αυτού, όπως αυτή του μικρού κυνηγού που βρέθηκε κάποτε μετανιωμένος, καθώς είχε ντουφεκίσει όλα τα πάνινα ζωάκια που του κρατούσαν συντροφιά στα παιχνίδια του... ή της άσπρης γάτας που αγάπησε ένα μαύρο γάτο, αλλά δεν μπορούσε να τον παντρευτεί, αν δεν εκπλήρωνε πρώτα την απαίτηση της μέλλουσας πεθεράς της να μάθει επιτέλους να πιάνει και κανένα ποντίκι... ή του πονηρού σπιούνου, του σπούργιτα Τσικ Τσερίκ... ή ακόμα και την ιστορία του πονόψυχου χιονάνθρωπου, που χαρίζει την καροτομύτη του και τα πατατομάτια του στα πεινασμένα πουλάκια...