Εγχειρίδιο βλακείας - Χαριτόπουλος, Διονύσης, 1947- (Τόπος, 2008)
Επειδή όλοι υποτιμάμε τον αριθμό των ηλιθίων ανάμεσα μας και κάθε τόσο μας αιφνιδιάζουν πρόσωπα "υπεράνω υποψιας" μάλλον πρέπει να ξανασυστηθούμε.