[Κώδιξ αποφάσεων πνευματικού εκκλησιαστικού δικαστηρίου 1906-1918] ([χ.ό.], 1906)
Κώδικας που περιέχει αποφάσεις του πνευματικού εκκλησιστικού δικαστηρίου από 12/ 7/ 1906 έως και 3/ 5/ 1918 επί αρχιερατείας του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Φώτιου