Ο Ορέστης και το υπόγειο : μυθιστόρημα - Κοντολέων, Μάνος, 1946- (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Συλλογή χελιδόνια, 1996)
Ο Ορέστης και ο Δομήνικος. Δύο παιδιά γύρω στα δέκα. Ο πρώτος λίγο ονειροπόλος, λίγο ρομαντικός. Ο δεύτερος λίγο σκανταλιάρης... Ένα βιβλίο όπου οι καθημερινές στιγμές αποκτούν άλλες διαστάσεις.