Το μυστήριο του χαμένου πρίγκιπα - Blyton, Enid, 1897-1968 (Τα πέντε λαγωνικά ;, 1981)
Έχουν μπροστά τους μόνο δύο βδομάδες διακοπών αλλά κανένα μυστήριο στον ορίζοντα για να εξιχνιάσουν. Τα 5 λαγωνικά - και ο Μπάστερ - αρχίζουν να σκέφτονται ότι τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί. Τότε ένας ξένος μυστηριώδης πρίγκηπας εξαφανίζεται τα μεσάνυχτα - απαγωγή! Και τα 5 λαγωνικά βρίσκονται ανακατεμένα στην πιο συναρπαστική περιπέτεια της ζωής τους.