Το μυστήριο του αόρατου κλέφτη - Blyton, Enid, 1897-1968 (Τα πέντε λαγωνικά ;, 1993)
Ποιος είναι ο κ. μεγαλοπόδαρος; Εκείνο πού όλο κι όλο ξέρουν τα 5 λαγωνικά είναι ότι αυτός είναι ένας κλέφτης πού φαίνεται ικανός ν.α γλιστράει μέσα , στα σπίτια χωρίς να τον βλέπει κανείς και μετά να φεύγει αφήνοντας παράξενα αποτυπώματα! Μ^α * ακόμη φορά τα 5 λαγωνικά μπλέκονται στά πόδια του αστυνομικού κ. Γκούνη. Είναι ακόμα μιά μάχη συνεχών μεταμφιέσεων του Χοντρούλη που φυσικά είναι πολύ έξυπνος για νά τον καταλάβει ο φτωχός κ. Γκούνης. Είναι μιά από τις πιο χιουμοριστικές αστυνομικές ιστορίες της Blyton Enid