Ιστορίες της Εύα Λούνα - Allende, Isabel, 1942- (Ωκεανίδα, 1989)
Σ' αυτό το καινούριο βιβλίο της, η Ιζαμπέλ Αλιέντε δίνει άλλη μια σειρά από τις γοητευτικές ιστορίες που το κοινό διάβασε κι αγάπησε στην Εύα Λούνα, το προηγούμενο μυθιστόρημα της. Ολοκληρώνει έτσι σ' ένα πολύπτυχο, δοσμένο σε διάφορα επίπεδα και με θαυμάσια παιχνίδια της φαντασίας, μια επική εικόνα της σύγχρονης κοινωνίας στη Λατινική Αμερική.