Ελληνική κουζίνα : 300 παραδοσιακές συνταγές - Αγγελικοπούλου, Ασπασία
Κάθε χώρα έχει τη δική της αίσθηση γεύσης και το δικό της τρόπο μαγειρικής. Η ιστορική γευστική αναδρομή αποδεικνύει ότι όλα ανεξαιρέτως τα μαγειρικά παρασκευάσματα των διαφόρων εθνών, φέρουν την σφραγίδα της ελληνικής μαγειρικής τέχνης. Το βιβλίο αυτό αποτελέι πολύτιμο συνεργάτη και πηγή έμπνευσης της σύγχρονης νοικοκυράς. Σε αυτή την έκδοση θα βρείτε όχι μόνο εκατοντάδες γευστικές συνταγές, αλλά και ολοκληρωμένες προτάσεις για απολαυστικά εντυπωσιακά μενού, μια πανδαισία φαγητών, λαχταριστές ιδέες για γλυκά, με οδηγίες βήμα-βήμα για να τα μαγειρέψετε εύκολα, σωστά και να δημιουργήσετε θαύματα στην κουζίνα σας. Οι συνταγές είναι χωρισμένες κατά τις καθιερωμένες από την πράξη κατηγορίες. Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο αυτό θα διαπιστώσετε την εκπληκτική ζωντανή εικονογράφηση, που δίνει μια υψηλή αισθητική στην παρουσίαση του τραπεζιού. Στο τέλος του βιβλίου μπορείτε επίσης να βρείτε χρήσιμες γνώσεις και συμβουλές.