Ζέππελιν : μυθιστόρημα - Pierce, Danid; Κονδύλη, Μαρία, 1955-; Haugen, Tormod, 1945- (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Συλλογή περιστέρια, 1997)
Ζέππελιν... Ένας μαγικός ήχος μέσα στην καλοκαιριάτικη νύχτα. Μόνο η Νίνα θέλει να μάθει τι ακριβώς είναι. Μέσα στο θαυμαστό κόσμο της εξοχής, θα γνωριστεί με το περίεργο αγόρι που θα την κάνει να δει με άλλα μάτια τα μάτια της ψυχής και της καρδιάς τον κόσμο που την περιβάλλει, όσους αγαπά, τον ίδιο της τον εαυτό. Ένα βιβλίο που μιλά για το θαύμα μιας φιλίας. (Βραβείο Άντερσεν).