Οικογένεια Μέννυμ : μυθιστόρημα - Waugh, Sylvia (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Συλλογή περιστέρια ;, 1997)
Οι Μέννυμ είναι μια αγαπημένη οικογένεια. Τα πέντε παιδιά απολαμβάνουν σε καθημερινή βάση τις φροντίδες της μητέρας τους, που δίνει πάντα το καλύτερό της εαυτό, για να κρατά πειθαρχημένη ακόμη και την ατίθαση Απλμπάυ. Μια απόλυτα φυσιολογική οικογένεια είναι η πρώτη σας σκέψη -μα κάνετε λάθος, γιατί στο σπίτι αυτό κρύβεται ένα πέρα από κάθε λογική μυστικό, το οποίο πρέπει με κάθε τρόπο να μη γίνει γνωστό στον έξω κόσμο.