Τα σκυλιά του Αγίου Βερνάρδου : μυθιστόρημα - Γρηγοριάδου-Σουρέλη, Γαλάτεια, 1930-2016 (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Συλλογή περιστέρια ;, 1997)
Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα στις σελίδες του οποίου παλεύουν οι άνθρωποι με τη χιονοθύελλα των Άλπεων, ο ελεύθερος κόσμος με τους ναζί και τα περίφημα σκυλιά του Αγίου Βερνάρδου αγρυπνούν κι έχουν τον τελευταίο λόγο...