Μια εβδομάδα γεμάτη Σάββατα - Maar, Paul, 1937- (Παγκόσμια νεανική βιβλιοθήκη, 1994)
Τρελό, τρελούτσικο, χαριτωμένο, και συναισθηματικό, το μικρό μας ξωτικό κάνει ότι μπορεί για να ανακατέψει τον κόσμο όλο. Αναστατώνει ένα πολυκατάστημα, πηγαίνει σχολείο για μία μόνο μέρα, βάζει σε τάξη μια παιδική χαρά, και φέρνει μια χιονοθύελλα και μια πολική αρκούδα μέσα σ' ένα δωμάτιο. Διαβάστε για τις μικρές του σκανταλιές και την τρυφερή καρδιά του και θυμηθείτε. Δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη...