Έκφραση έκθεση : Β' ενιαίου λυκείου γενικής παιδείας - Πασσάς, Γιάννης Ι. (Βιβλία για την εκπαίδευση, 2002)
Καλύπτει την ύλη του σχολικού βιβλίου της Έκφρασης - Έκθεσης της Β΄ Λυκείου και ακολουθεί της θεματικές ενότητες του. Για κάθε θεματική ενότητα περιέχει στοιχεία θεωρίας και ασκήσεις. Το βιβλίο αυτό χωρίζεται σε τέσσερα μέρη και στο τέλος του κάθε μέρους δίνονται πρόσθετες ασκήσεις και κριτήρια αξιολόγησης όπως και οι απαντήσεις τους. Πρόσθετες ασκήσεις, Κριτήρια αξιολόγησης: Βασίλης Μαγουλάς, Ελένη Κοκοβίδου