Η ζωή με τον πατέρα - Κοκορέλη, Αργυρώ, 1939- (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Συλλογή περιστέρια ;, 1997)
Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ Ένας λυγμός που δεν ξεσπάει. Μια ιστορία που δεν τελειώνει. Μια πληγή που δεν κλείνει ποτέ. Ήταν ο πατέρας που περίμενε και δεν ερχόταν; Ήταν όλος αυτός ο αγώνας, αυτή η προσδοκία για μια άλλη ζωή; Νιώθω ταξιδιώτης που περιμένει ένα τρένο κι όλα εκκρεμούν μέσα μου! Ο ερχομός του τρένου, το ταξίδι, ο προορισμός.