Το κοράκι = The stand - King, Stephen, 1947- (Φαντασία και τρόμος, 1996)
Πρώτα ήρθαν οι μέρες της επιδημίας... Επειτα ήρθαν τα όνειρα... Εφιάλτες που προειδοποιούσαν για την έλευση του σκοτεινού άντρα. Ο αποστάστης του θανάτου. Τα βήματά του ακούγονταν κάθε νύχτα στους δρόμους. Αρχοντας του πολέμου και πρίγκιπας του σκότους. Ηρθε η ώρα του. Η αυτοκρατορία του αναπτύσσεται στη Δύση και η στιμή της αποκάλυψης προβάλλει.