Εύκρατες γεύσεις : γλυκά και γεύσεις της Μεσογείου - Παρλιάρος, Στέλιος, 1959- (Ι. Σιδέρης, 1999)
Με το ξεφύλλισμα του βιβλίου αυτού αισθάνεται κανείς πως ανοίγει ένα παράθυρο στο μαγικό κόσμο των γλυκισμάτων της Ελλάδας και της Μεσογείου. Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε ζαχαροπλαστικά μυστικά, γάλα και γιαούρτι, γεύσεις με φρούτα, τάρτες και πίτες, αρωματισμένες γεύσεις, μπισκότα και κέικ, μαρμελάδες και ζελέ.