Χαρέμι : ο κόσμος πίσω από το πέπλο - Croutier, Alev Lytle (Ωκεανίδα, 2002)
Χαρέμι: ο πιο παράξενος, ο πιο σκληρός κι ο πιο γοητευτικός θεσμός που ανέπτυξε ποτέ οποιοσδήποτε πολιτισμός. Ένας απίστευτος κόσμος γεμάτος παιχνίδια πόθου και εξουσίας, που η Αλέβ Λυτλ Κρουτιέ τραβάει αργά από πάνω του το πέπλο και μας τον αποκαλύπτει, σ' αυτό το βιβλίο-λεύκωμα με την εκπληκτική εικονογράφηση, με τον πιο γλαφυρό τρόπο.