Κι έλεγες πως μ' αγαπάς - Χανιώτου, Μαρία (Διαδρομή στη σύγχρονη λογοτεχνία, 2002)
Τη στιγμή που η Στεφανία ετοιμαζόταν να πάρει μόνη της τη μεγάλη στροφή στο δρόμο της ζωής, κάτι συνέβη και ξανάκλεισε το μάτι στον έρωτα. Η μοίρα έφερε τον Οδυσσέα ξανά μπροστά της. Εκείνη τον αγάπησε ολοκληρωτικά... Κι εκείνος έτσι της είπε. Σχεδόν άγγιξαν το τέλειο. Η ζωή, έστω και τώρα, φάνηκε ότι ξεπλήρωσε το χρέος της στη Στεφανία. Όμως μόνο η δική της επιθυμία δεν ήταν αρκετή. Η αγάπη θέλει δύο σώματα, δύο πνεύματα, δύο ψυχές και... πολλή τόλμη. Η Στεφανία προχώρησε αποδεικνύοντας στον εαυτό της πως είναι δυνατή. Εκείνος..